Preview Mode Links will not work in preview mode

Ett steg i taget

Jun 7, 2019

NU är podden äntligen tillbaka igen! Efter två veckors oväntad semester av förklarliga skäl som ni får höra i podden är jag tillbaka med ett proppfullt avsnitt om mitt mående och vad som hänt. Men också lite om den dagen då jag blev sjuk och inläggen på Instagram under min tid på sjukhuset läses upp och...


May 16, 2019

Då var det dags för ännu ett avsnitt av podden och denna gång bjuder jag på sista delen av min inläsning av min bloggserie "Att. känna sig maktlös & utsatt" Det är fortsättningen som man helt enkelt inte kanske vill men måste höra. 

 

Ni får även en inblick i hur det är att spela in podd när man...


May 13, 2019

Ojdå det höll på att inte bli något avsnitt denna vecka och det berodde egentligen på tankar och det som blev veckans tema. Alla tankar som kan komma när man inser att man vill men situationen man befinner sig i hindrar. Jag pratar om vad jag gör när tankarna kommer och delar med mig av mina tankar. 

 

 


May 5, 2019

Ny vecka ny podd, nu kommer andra delen av min bloggserie, Att känna sig maktlös och utsatt - berättelsen om den psykiska misshandeln. Detta är en uppläsning av blogg inlägget med samma namn som publicerades den 4 december 2018. 

Idag får ni höra vårdenhetschefens svar på min orosanmälan. 

 


Apr 25, 2019

Dagens avsnitt är lite smått rörigt eftersom att jag blivit veckovil och har semesterhjärna men här är det! 

Idag pratar jag om hur våren 2018 varit och de falska förhoppningarna som läkarna gav mig. Men jag pratar också om hur jag hanterar allt och hur jag egentligen orkar? 

Är det egentligen nu man ska...