Preview Mode Links will not work in preview mode

Ett steg i taget

Aug 15, 2019

Äntligen är podden tillbaka med en ny säsong som kommer bli fullspäckad med berättelser, tankar, gäster med mera under hösten. 

 

Dagens avsnitt blev en introduktion på vad som ska komma skall. Ett öppet snack om ångest och psykisk ohälsa. 

 

Har du frågor, önskemål om gäster eller ämnen mejla till


Aug 8, 2019

Den 15 augusti släpps första avsnittet av nya säsongen av Ett steg i taget! 

Här får ni en liten inblick i vad som kommer hända under hösten! 

 

Glöm inte prenumerera på podden, följ @albinsjobergs på Instagram och läs bloggen www.albinsjoberg.se för mer material utanför podden! 

 

Mejla era frågor redan...


Jun 7, 2019

NU är podden äntligen tillbaka igen! Efter två veckors oväntad semester av förklarliga skäl som ni får höra i podden är jag tillbaka med ett proppfullt avsnitt om mitt mående och vad som hänt. Men också lite om den dagen då jag blev sjuk och inläggen på Instagram under min tid på sjukhuset läses upp och...


May 16, 2019

Då var det dags för ännu ett avsnitt av podden och denna gång bjuder jag på sista delen av min inläsning av min bloggserie "Att. känna sig maktlös & utsatt" Det är fortsättningen som man helt enkelt inte kanske vill men måste höra. 

 

Ni får även en inblick i hur det är att spela in podd när man...


May 13, 2019

Ojdå det höll på att inte bli något avsnitt denna vecka och det berodde egentligen på tankar och det som blev veckans tema. Alla tankar som kan komma när man inser att man vill men situationen man befinner sig i hindrar. Jag pratar om vad jag gör när tankarna kommer och delar med mig av mina tankar.